Παρασκευή 17 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απαράδεκτη προσπάθεια καπηλείας από τον Γ. Βαρουφάκη

Σε μια απαράδεκτη προσπάθεια καπηλείας των αντιφασιστικών συναισθημάτων του λαού προχώρησε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γ. Βαρουφάκης, που με δηλώσεις του χτες, στο πλαίσιο της προεδρολογίας, πρότεινε την Μάγδα Φύσσα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, σαν σύμβολο - όπως είπε - ενότητας απέναντι στη διχόνοια και τη μισαλλοδοξία.

Μια πρόταση που στην ουσία αποτελεί προσβολή στη μνήμη του δολοφονημένου Π. Φύσσα και των υπόλοιπων θυμάτων της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, αφού έκανε προσπάθεια να εντάξει τη μάνα του δολοφονημένου στα δικά του επικοινωνιακά και μικροκομματικά παιχνίδια.

Βεβαίως, λίγη ώρα αργότερα, ο Γ. Βαρουφάκης και το κόμμα του πήραν απάντηση από την ίδια την Μ. Φύσσα, η οποία σε δήλωσή της ανέφερε ότι δεν ήταν ενήμερη για την πρόταση Βαρουφάκη και ότι πληροφορήθηκε γι' αυτήν από τα Μέσα Ενημέρωσης. Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί την πρόταση, αφενός γιατί έχει αφιερώσει όλες της τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης και αφετέρου επειδή δεν ασχολείται με την πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ