Παρασκευή 17 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 19 Γενάρη, σε συνεστίαση της ΤΕ Εύβοιας, στη 1 μ.μ. στο Γήπεδο Χαλκά - Αναστασιάδη, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Επίσης, σήμερα Παρασκευή:

-- Οι ΚΟΒ Πολεοδομικού Συγκροτήματος Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνουν συνεστίαση στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «Ερως» στη Νεάπολη. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Χανίων καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση στις 8 μ.μ. στα Παλαιά Ρούματα (ταβέρνα «Τζέκης»), με ομιλητή τον Δημήτρη Ανθούση, μέλος του ΤΓ Χανίων.

-- Η ΚΟ Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης καλεί σε γλέντι στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Παραδοσιακό» στο Κοκκίνη Χάνι, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του Κόμματος και περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης.

Αύριο Σάββατο:

-- Η ΚΟ Μαλεβιζίου Κρήτης καλεί σε εκδήλωση στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου, με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Κρήτης.

-- Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής διοργανώνει live βραδιά με τους «Υπεραστικούς», στις 9.30 μ.μ. στην Αγ. Φιλοθέης 5β (πίσω από τη Μητρόπολη), στην Αθήνα.

-- Οι ΚΟ Αποκόρωνα Χανίων καλούν σε εκδήλωση - συνεστίαση στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο στη Ραμνή, με ομιλητή τον Νικήτα Μελισσάκη, μέλος της ΤΕ Χανίων. Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας» για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος.

-- Οι ΚΟ Πρόνοιας Αττικής και οι Κομματικές Ομάδες ΑμεΑ καλούν σε γλέντι στις 8 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερναζέρου 1). Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του Κόμματος.

-- Οι ΚΟΒ Κηπούπολης - Ανθούπολης Περιστερίου Αττικής καλούν σε λαϊκό γλέντι για την κοπή της πίτας τους, στις 8.30 μ.μ. στο χώρο εκδηλώσεων «Ανοιξη» (πλησίον Πυροσβεστικής).

-- Η ΚΟ Μεσαράς Ηρακλείου Κρήτης καλεί σε γλέντι στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Οαση» (Καπαριανά Μοιρών, επαρχιακή οδός Ηρακλείου - Μοιρών), με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη.

-- Η ΤΕ Καβάλας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 7 μ.μ., στο cafe «Chocolat» στο εμπορικό κέντρο.

Την Κυριακή 19 Γενάρη:

-- Η ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου καλεί σε γλέντι για την κοπή της πίτας της, στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο Μετς (Μ. Μουσούρου 70).

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας καλεί σε λαϊκό γλέντι, στη 1 μ.μ. στο κέντρο «Νύμφες» (7ο χλμ. Λαμίας - Δομοκού, διασταύρωση Δίβρης).

-- Η ΚΟ Καλλιτεχνών Ηρακλείου καλεί σε εκδήλωση στις 7 μ.μ. στον «Καφενέ του Καγιαμπή», με ομιλητή τον Μάριο Ταβερνάρη, στέλεχος του Κόμματος.

-- Οι Οργανώσεις Τουρισμού - Επισιτισμού Χανίων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση στη Νέα Χώρα Χανίων (ταβέρνα «Φραγκιός»), στις 8 μ.μ., με θέμα «O ρόλος των κομμουνιστών στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Η μάχη για Κοινωνική Ασφάλιση αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν και ΣΣΕ στο ύψος των αναγκών μας».

-- Η ΤΕ Πιερίας καλεί σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κατερίνης «Εκάβη», στις 7 μ.μ., με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό». Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org