Παρασκευή 17 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα...

Σε μήνυμά της για την άμιλλα με την Οργάνωση Περιοχής Αττικής, η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, που στο πρόσφατο «κλείσιμο» είχε φτάσει στο 97,05% του πλάνου της, σημειώνει:

«Για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα η ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ένα μεγάλο "κλείσιμο" μειώνοντας ακόμα περισσότερο την ψαλίδα με την ΟΠ της Αττικής, επιβεβαιώνοντας τη διάθεση, το πείσμα και τη μαχητικότητα να στεφθεί πρωτοπόρα στη μεταξύ μας άμιλλα. Καλεί εκ νέου τα κομματικά μέλη, τους εκατοντάδες φίλους και οπαδούς του Κόμματος να αξιοποιήσουν κάθε στιγμή της τελευταίας βδομάδας, προκειμένου να συμβάλουν στο μέγιστο στην υπερκάλυψη του πλάνου της ΟΠ.

Ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δίνει κάθε μάχη με πείσμα, δεν πτοείται ακόμα και αν η πλάστιγγα μοιάζει να γέρνει εις βάρος του. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη ρεβάνς ακόμα και στην εκπνοή της μάχης.

Αντλούμε τη δύναμη αυτή από την επαναστατική μας κοσμοθεωρία και στρατηγική, από την 100χρονη Ιστορία του Κόμματός μας, που στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας έχει γράψει λαμπρές σελίδες, από τα ιδιαίτερα θετικά μηνύματα των εργαζομένων στους οποίους απευθυνόμαστε.

Η ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ