Πέμπτη 16 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 19 Γενάρη, στη 1 μ.μ., σε συνεστίαση της ΤΕ Εύβοιας, στο Γήπεδο Χαλκά - Αναστασιάδη, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Επίσης:

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 6.30 π.μ., περιοδεία στο αμαξοστάσιο και στις υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά, με τον Περικλή Παπαδόπουλο, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Πολεοδομικού Συγκροτήματος Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνουν συνεστίαση, στο κέντρο «Ερως» στη Νεάπολη. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Χανίων καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση, στα Παλαιά Ρούματα (ταβέρνα «Τζέκης»), με ομιλητή τον Δημήτρη Ανθούση, μέλος του ΤΓ Χανίων.

Το Σάββατο 18 Γενάρη:

-- Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής διοργανώνει live βραδιά με τους «Υπεραστικούς», στις 9.30 μ.μ., στην Αγ. Φιλοθέης 5β (πίσω από τη Μητρόπολη), στην Αθήνα.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Αποκόρωνα Χανίων καλούν σε εκδήλωση - συνεστίαση στο Δημοτικό Σχολείο στη Ραμνή, με ομιλητή τον Νικήτα Μελισσάκη, μέλος της ΤΕ Χανίων. Θα προβληθεί το Ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας» για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 19 Γενάρη:

-- Η ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου καλεί σε γλέντι για την κοπή της πίτας της, στις 6.30 μ.μ., στο Γήπεδο Μετς (Μ. Μουσούρου 70).

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας καλεί σε λαϊκό γλέντι, στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Νύμφες» (7ο χλμ. Λαμίας - Δομοκού - διασταύρωση Δίβρης).

-- Στις 8 μ.μ., στη Ν. Χώρα Χανίων (ταβέρνα «Φραγκιός»), οι Οργανώσεις Τουρισμού - Επισιτισμού Χανίων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν ομιλία με θέμα: «O ρόλος των κομμουνιστών στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Η μάχη για Κοινωνική Ασφάλιση αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν και ΣΣΕ στο ύψος των αναγκών μας».

-- Στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Κατερίνης «Εκάβη» η ΤΕ Πιερίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το Προσφυγικό και Μεταναστευτικό». Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org