Τετάρτη 15 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανοίγουμε τη συζήτηση για τις επικίνδυνες εξελίξεις

Με τις σχετικές ανακοινώσεις του Κόμματος, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα πραγματοποιούν εξορμήσεις σε γειτονιές, χώρους δουλειάς και Εκπαίδευσης, ενημερώνοντας το λαό για τις επικίνδυνες εξελίξεις, την εμπλοκή της χώρας στους σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, μοιράζοντας τα σχετικά υλικά, καλούν τους εργαζόμενους να μη μένουν «θεατές», αντίθετα να βάλουν τη σφραγίδα τους στις εξελίξεις, δυναμώνοντας την πάλη ενάντια στην επικίνδυνη εμπλοκή, ενάντια στη μετατροπή της χώρας σε απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό ορμητήριο, για την αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Στην Αττική, μεταξύ άλλων, προγραμματίζονται εξορμήσεις και συζητήσεις με θέμα «Καμία εμπλοκή της χώρας στις επεμβάσεις ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, κανένας εφησυχασμός».

Σήμερα, Τετάρτη, στις 8 π.μ. στις υπηρεσίες ΠΑΚΠΠΑ - ΚΕΔΕ Ελευσίνας θα περιοδεύσει ο Κώστας Κώνστας, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Ελευσίνας.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7.30 π.μ., στους εργαζόμενους του δήμου Φυλής, με τον Γιώργο Μπαγιαρτάκη, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 π.μ. στο Κέντρο Κοινότητας Ελευσίνας θα περιοδεύσει ο Κ. Κώνστας.

Την Παρασκευή 17/1, στις 8 π.μ. στις Δημοτικές Υπηρεσίες Μαγούλας ο Κ. Κώνστας.

Το Σάββατο 18/1, στις 6 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ καλούν οι ΚΟΒ Εικαστικών, Λογοτεχνών, Οπτικοακουστικού, με ομιλήτρια την Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

Την Κυριακή 19/1, στις 12.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ καλούν οι ΚΟΒ Μουσικών και Τεχνικών σε Θέαμα - Ακρόαμα, με ομιλητή τον Βασίλη Παρασκευόπουλο, μέλος της ΤΕ Καλλιτεχνών.

Την Κυριακή 26/1, στις 12 μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ καλεί η ΚΟΒ Ηθοποιών, με ομιλήτρια την Βιβή Σιώρα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ