Τετάρτη 8 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
«Στάση Χαριλάου» για τον ΠΑΟΚ, πρώτος ο Ολυμπιακός

Νέα κατάσταση στην κορυφή της Super League 1 διαμόρφωσαν τα αποτελέσματα των δύο μεγάλων ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Για μία ακόμα φορά όμως το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, εξαιτίας των συγκρούσεων μεταξύ παραγόντων, με αλληλοκατηγορίες και βαριές εκφράσεις, ενώ δεν έλειψαν και τα περιστατικά βίας, σε Φάληρο και Θεσσαλονίκη.

Κυρίαρχος με ανατροπή ο Αρης

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε 4-2 τον ΠΑΟΚ και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του των 51 αγώνων. Οι «κιτρινόμαυροι» εδραιώθηκαν στην πρώτη τετράδα και βρίσκονται σε θέση ισχύος ενόψει πλέι οφ, ενώ η ήττα των πρωταθλητών, πρώτη μετά το 2018, τους έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς (Σβιντέρσκι 10') και θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ, στη συνέχεια όμως ο Αρης ήταν καταιγιστικός και μετέτρεψε το σε βάρος του 0-1 σε 4-1 με σκόρερ τους Λάρσον (17'), Βέλεθ (41'), Ρόουζ (47') και Σάσα (70'). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-2 με τον Μάτος (77').

Με άγχος στο ρετιρέ

Την ήττα του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός με τη δύσκολη νίκη του με 1-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης», και πέρασε μόνος 1ος.

Το γκολ της νίκης των «ερυθρολεύκων» σημείωσε ο Ελ Αραμπί στο 74'. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα από τους αξιόμαχους «πράσινους», οι οποίοι μάλιστα φωνάζουν και για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους σε δύο περιπτώσεις.

  • Αλλα αποτελέσματα: ΟΦΗ - Βόλος 1-2, Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 2-1, ΑΕΚ - Παναιτωλικός 3-1, Ξάνθη - ΑΕΛ 2-1, Πανιώνιος - Λαμία 0-1.
  • Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 41, ΠΑΟΚ 40, ΑΕΚ 31, Αρης 25, ΟΦΗ 23, Ξάνθη 23, Παναθηναϊκός 22, Ατρόμητος 22, Λαμία 22, ΑΕΛ 22, Βόλος 21, Αστέρας Τρίπολης 15, Παναιτωλικός 8, Πανιώνιος 6.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με -6 βαθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ