Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ
Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα από πλημμυροπαθείς

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων, απαιτώντας να παρθούν μέτρα αποζημίωσης των πληγέντων και άμεσα να γίνουν τα απαραίτητα έργα για να μη συμβούν τα χειρότερα από τις βροχοπτώσεις, διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη οι πληγέντες από την πρόσφατη πλημμύρα στην Κινέτα.

Η συνάντηση έχει οριστεί στις 19.30 στην Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας και από εκεί θα μεταβούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην Κινέτα βρέθηκε την Κυριακή ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος, για να μιλήσει στους κατοίκους που χτυπήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Τόνισε μεταξύ άλλων: «Ολοι γνώριζαν πως μετά τις πυρκαγιές, που κατέκαψαν μεγάλο μέρος του δάσους, θα επακολουθούσαν οι πλημμύρες... Τι έγινε από τότε; Απολύτως τίποτα! Την ίδια ώρα που δίνουν μέσα σε μια νύχτα πακτωλούς χρημάτων σε μεγαλοεπιχειρηματίες, στο όνομα της περιβόητης "ανάπτυξης", αφήνουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα απροστάτευτα, στο έλεος πλημμυρών και πυρκαγιών! Φτάνει πια! Οργάνωση και αγώνας, να νιώσουν οι πραγματικοί υπεύθυνοι αυτών των καταστροφών, η ΕΕ, η κυβέρνηση, η Περιφέρεια και ο δήμος, που προωθούν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές, την ανάσα μας, τη φωνή μας, την αποφασιστικότητά μας! Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Αγωνιζόμαστε για τις ανάγκες μας! Για τη ζωή που μας αξίζει!».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org