Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Το Σάββατο οι γιορτές για τα παιδιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 21 Δεκέμβρη, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, από τις 17.30 έως τις 20.30, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά, το 10ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η συναυλία «Πες μου το όνομά σου», στις 19.30, με τον Φοίβο Δεληβοριά. Μαζί του η Νεφέλη Φασούλη και ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος. Με παιδικά τραγούδια και παράξενες ιστορίες θα παρουσιάσουν το βιβλίο - cd με τίτλο «Πες μου το όνομά σου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μικρή Αρκτος».

Προηγουμένως, οι πύλες του Φεστιβάλ θα ανοίξουν στις 17.30 με δημιουργικά και γιορτινά εργαστήρια, όπου τα παιδιά θα φτιάξουν τα δικά τους πρωτότυπα στολίδια.

Στις 18.40 η Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ θα παρουσιάσει το θεατρικό δρώμενο «Το ποντικάκι που ήθελε ν' αγγίξει ένα αστεράκι», βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά.

Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

Είσοδος ελεύθερη.

Στη Θεσσαλονίκη

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Οργανώσεων Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί επίσης το Σάββατο 21 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών, πειραμάτων χημείας, ζαχαροπλαστικής, face painting, κουκλοθέατρο ...αλλιώς (Γράμματα από τον Αϊ - Βασίλη, του Τόλκιν), zumba πάρτι. Τη γιορτή θα επισκεφθεί και ο Αϊ - Βασίλης για να μοιράσει δώρα.

Στο χώρο θα γίνει συλλογή ειδών (φάρμακα, αδιάβροχα, σχολικά είδη) για τους πρόσφυγες. Επίσης, θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

Είσοδος ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ