Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, αύριο Παρασκευή, 7/12, στις 9 το πρωί.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Αμπελοκήπων πραγματοποιούν συνεστίαση αύριο Παρασκευή, στην ταβέρνα «Το Αδιαχώρητο» Πανόρμου και Δουκ. Πλακεντίας, προς τιμήν των 83 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ.

-- Η Περιαστική Αχτίδα της ΚΟΘ του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση, στα πλαίσια της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, την αύριο Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στο κέντρο ΠΙΘΑΡΙΑ στα Πεύκα (Ρετζίκι).

-- Η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στα πλαίσια της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΑΙΓΛΗ» στη Γανόχωρα Πιερίας.

-- Συνεστίαση, προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, διοργανώνει το Σάββατο 8 Δεκέμβρη η Αχτιδική Επιτροπή Αλμυρού του Κόμματος στο κέντρο «Κωνσταντίνος Ούτας», όπου θα τραγουδήσουν τα συγκροτήματα «ΝΟΣΤΟΣ» και «Ωδική κυκλοφορία».

-- Η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καλεί στην ετήσια συνεστίασή της το Σάββατο, 8/12, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, προς τιμήν των 83 χρόνων ηρωικής ζωής και δράσης του Κόμματος.

-- Οι ΚΟ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ προσκαλούν στη συνεστίαση που διοργανώνουν το Σάββατο, 8/12, στο κέντρο «Ο Ανέστης» (Βουλγαροκτόνου 5, Δαφνί) και ώρα 9 μ.μ. προς τιμήν των 83 χρόνων του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Σαλαμίνας πραγματοποιεί τη συνεστίασή της το Σάββατο, 8/12, στην ταβέρνα «Το Κύμα» στην παραλία Αγ. Νικολάου (ώρα προσέλευσης 8.30 μ.μ.).

-- Η ΚΟΒ Καματερού διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Κυριακή, 9/12, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

-- Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη - συζήτηση, την Τετάρτη, 12/12, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

-- Οι ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ καλούν στη συνεστίαση που διοργανώνουν την Παρασκευή, 14 Δεκέμβρη, στις 9 μ.μ. στο «Κουτούκι» (Κερκύρας 27), προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ