Τρίτη 10 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Το Σάββατο το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις για το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων το Σάββατο 14/12 στα Προπύλαια, στις 12.30 μ.μ., και για την πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τα μαζικά συλλαλητήρια που οργάνωσαν από κοινού με το εργατικό - λαϊκό κίνημα σε όλη τη χώρα στις 30 Νοέμβρη, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση του Σαββάτου, σημειώνοντας πως «μπροστά στη λαίλαπα που έρχεται, εμείς οι συνταξιούχοι, που έχουμε βιώσει για πολλά χρόνια όλες αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές, εκτιμάμε ότι το σκηνικό που χτίζεται και προετοιμάζει τα νέα δεινά για συνταξιούχους και ασφαλισμένους μόνο ο μαζικός αγώνας παντού μπορεί να το ανατρέψει».

Με καθημερινές εξορμήσεις και περιοδείες, τα συνταξιουχικά σωματεία της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν καθημερινά τη δράση τους για τη μαζική κάθοδο των συνταξιούχων και τη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα. Λεωφορεία για την οργανωμένη μετακίνηση των συνταξιούχων, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13/12, στις 8 π.μ. και στις 12 τα μεσάνυχτα από το Αγαλμα Βενιζέλου.

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει και το Σωματείο ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Λακωνίας, το οποίο δρομολογεί λεωφορείο με αναχώρηση από τη Σπάρτη, το Σάββατο στις 8 π.μ. από την Πυροσβεστική.

Στο συλλαλητήριο καλεί και η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών, δίνοντας σημείο συνάντησης και με τους απόστρατους της επαρχίας στη γωνία της πλατείας Κοραή.

  • Σύσκεψη για τα ζητήματα της Κοινωνικής Ασφάλισης και τις ιδιαίτερες πτυχές σε ό,τι αφορά τον κλάδο διοργανώνει σήμερα Τρίτη το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσά του (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ