Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Πολιτικά χαϊδολογήματα σε κοινή θέα

Σε πολιτικά χαϊδολογήματα επιδόθηκαν χτες το απόγευμα σε κοινή θέα, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η διοίκηση Πατούλη, το φασιστοειδές Τζήμερος και η παράταξη της εγκληματικής - ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Οι μάσκες έπεσαν για άλλη μια φορά όταν οι τρεις τους έμειναν μόνοι στην αίθουσα και ψήφισαν την πρόταση του Τζήμερου να διεξαχθεί συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης με θέμα «Τάξη και Ασφάλεια στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου». Ολες οι υπόλοιπες παρατάξεις αποχώρησαν από το χώρο.

Ο ρόλος που έχει ανατεθεί στον Τζήμερο και αποκαλύπτεται με ξεδιάντροπο πια τρόπο φάνηκε και κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου «Σπίτι του Αγωνιστή». Εκεί ο Τζήμερος με την τοποθέτησή του προκάλεσε την άμεση αποχώρηση των παρατάξεων του Γ. Σγουρού, της Ρ. Δούρου και της Μ. Τσίχλη (από την παράταξη «Ανυπότακτη Αττική»), και βέβαια της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε το γεγονός πως ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Χρ. Θεοδωρακόπουλος, άφησε τον Τζήμερο να «ξεράσει» αντικομμουνιστικό εμετό, κάτι που επιβεβαιώνει το ρόλο που έχει ανατεθεί στον εν λόγω.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Στέλιος Μπενετάτος, αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα: «Είναι προς αιώνια τιμή του ΚΚΕ που σήκωσε το κύριο βάρος της Αντίστασης στους ναζί κατακτητές και είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούμε να δώσουμε σε αυτούς τους αγωνιστές, που τώρα στα γεράματά τους τους οφείλουμε μία περίθαλψη και όλη η συντεταγμένη πολιτεία έπρεπε με όλους τους τρόπους να βοηθάει».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org