Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απάντηση η πάλη για απεγκλωβισμό από το ΝΑΤΟ και ξήλωμα των βάσεων

Δ. Κουτσούμπας: Καμία θετική εξέλιξη για το λαό δεν μπορεί να προκύψει από τη συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν. Η στάση «Πόντιου Πιλάτου» του γγ του ΝΑΤΟ και του Αμερικανού πρέσβη, που ταυτίζει τα συμφέροντα της Ελλάδας με αυτά των ΗΠΑ σε σχέση με την Τουρκία, αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες της σημερινής και της προηγούμενης κυβέρνησης

  • Οι ελληνικές κυβερνήσεις καλλιέργησαν συστηματικά τη λογική ότι αν η Ελλάδα είναι το «καλό παιδί» των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ, θα προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα, την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή. Πλέον αυτή η πολιτική καταρρέει παταγωδώς. Για τον ελληνικό και τους άλλους λαούς της περιοχής οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι.
  • Η απάντηση είναι μία. Ενωμένοι όλοι σαν λαός, να παλέψουμε: Για να απεγκλωβιστούμε από τον θανατηφόρο εναγκαλισμό του ΝΑΤΟ, δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, για το ξήλωμα όλων των βάσεων. Να ανοίξει ο δρόμος για άλλες εναλλακτικές, σε συντονισμό με τα λαϊκά κινήματα της περιοχής και του υπόλοιπου κόσμου.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ