Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Βάσεις πρόκρισης το Περιστέρι

Σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του FIBA Champions League διατηρήθηκε το Περιστέρι, μετά τη σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Νίμπουρκ με 75-65 για την 7η αγωνιστική. Ηταν η 4η νίκη για την ελληνική ομάδα, επαναφέροντάς την σε θετικό απολογισμό στη βαθμολογία του 3ου ομίλου.

Με «φόρα» από το πρωτάθλημα, το Περιστέρι πήρε εξαρχής τον έλεγχο του αγώνα, κυρίως χάρη στην πολύ καλή του άμυνα. Είχε σταθερά προβάδισμα ασφαλείας (25-15 στο 10', 42-30 ημίχρονο, 59-45 στο 30'), δείχνοντας επίσης χαρακτήρα στις αρχές της τρίτης περιόδου, όταν η τσεχική ομάδα μείωσε τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο (47-38).

Ο Γκρέι με 19 πόντους ξεχώρισε για το Περιστέρι, ενώ κορυφαίος της Νίμπουρκ ήταν ο Πούμπρλα με 12.

Δοκιμάζονται εκτός έδρας οι «Δικέφαλοι»

Την 5η νίκη της στον 2ο όμιλο, που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση και παράλληλα θα τη διατηρήσει μέσα στη διεκδίκηση της πρωτιάς, ψάχνει απόψε η ΑΕΚ στην Πολωνία με αντίπαλο την Ανβίλ (19.30 - ΕΡΤ 3). Η «Ενωση» προέρχεται από εντός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Ράστα Βέχτα, που την έφερε ισόβαθμη στην κορυφή με τη γερμανική ομάδα καθώς και με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Λίγη ώρα αργότερα, στον 4ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ με απολογισμό 2-4 αγωνίζεται στη Γερμανία με αντίπαλο τη Βόνη (21.00 - ΕΡΤ Sports) και επιδιώκει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ