Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις Οργανώσεων της ΚΝΕ
  • Εκδηλώσεις και συσκέψεις, με θέμα «Αντεπίθεση! Για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό!», διοργανώνουν οι Οργανώσεις Θεσσαλίας της ΚΝΕ:

Στη Λάρισα, οι ΟΒ ΣΤΕΦ, ΣΕΥΠ, ΣΔΟ της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Λάρισας οργανώνουν εκδήλωση, σήμερα, Τετάρτη, στη 1 μ.μ. στο μικρό αμφιθέατρο της ΣΔΟ (κεντρικός διάδρομος πρώην ΤΕΙ Λάρισας). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Στον Βόλο, η Οργάνωση Σπουδάζουσας Βόλου διοργανώνει εκδήλωση αύριο, Πέμπτη, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Μ, στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής.

  • Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στα Πανεπιστήμια της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας διοργανώνουν συσκέψεις - εκδηλώσεις με θέμα «Οι κινητοποιήσεις των φοιτητών για σπουδές - δουλειά - ζωή με δικαιώματα! Η συμβολή της ΚΝΕ στην ανάπτυξη των αγώνων στα πανεπιστήμια»:

Στο Πανεπιστήμιο στη Λαμία, αύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα 3. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στο Πανεπιστήμιο στη Χαλκίδα, την Τρίτη 10 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Β105. Θα μιλήσει ο Σωκράτης Μπουντόλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Επίσης, οι Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνουν τις εξής εκδηλώσεις:

Στα Γιαννιτσά, το Σάββατο 7 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ (Βενιζέλου 105), escape room, με τίτλο «Ελα και συ να λύσουμε το μυστήριο του πολέμου και της προσφυγιάς».

Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 8 Δεκέμβρη, στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας, στις 6 μ.μ., συζήτηση με θέμα «Μέσα από το Hip Hop συζητάμε για τον πόλεμο και την προσφυγιά» και συναυλία με τους Urban Pulse και τον Retro από τους Rebellion Connexion.

Στη Θεσσαλονίκη (Αλ. Συμεωνίδη 18), την Κυριακή 8 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., εκδήλωση, με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια, πολέμους, εκμετάλλευση, προσφυγιά». Θα μιλήσει ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων της ΚΝΕ(13/12/2019)
Εκδηλώσεις Οργανώσεων της ΚΝΕ(5/12/2019)
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ(13/11/2013)
Στην Πάτρα ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ(15/3/2011)
Το πρόγραμμα των πρώτων εκδηλώσεων(22/5/2003)
Ομιλίες Νίκου Σοφιανού(21/3/2000)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org