Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Από ασφυξία έχασε τη ζωή του το παιδάκι

Από ασφυξία έχασε τη ζωή του το 2,5 ετών αγοράκι προχτές στο Ιλιον, όπως επιβεβαιώνει η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ν. Καλογριά.

Ο ιατροδικαστής συμπέρανε ότι το παιδί βρέθηκε σε ένα περιβάλλον όπου δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και δεν είχε οξυγόνο. Ετσι, έχασε τη ζωή του από ασφυξία. Εκτιμάται πως κάποιες εκδορές που υπήρχαν στο μέτωπο του παιδιού οφείλονται στις αρχικές προσπάθειές του να απεγκλωβιστεί μόλις έκλεισε το στρώμα πάνω του στο κρεβάτι - μπαούλο.

Οι γονείς υποστήριξαν ότι αφού έκαναν καθαριότητα στο σπίτι, νωρίς το βράδυ κάθισαν στον καναπέ μαζί με το μικρό αγόρι και εκεί αποκοιμήθηκαν. Οταν ξύπνησε η μητέρα γύρω στις 5 τα ξημερώματα διαπίστωσε ότι το αγοράκι δεν ήταν δίπλα τους και άρχισε να το ψάχνει μέσα στο σπίτι.

Οταν πήγε στο υπνοδωμάτιο και είδε ότι ο αποθηκευτικός χώρος του κρεβατιού ήταν κλειστός, ενώ τον είχε αφήσει ανοιχτό, πήγε να το ελέγξει. Εκεί εντόπισε τον γιο της χωρίς τις αισθήσεις του, φώναξε τον σύντροφό της και αμέσως μετέβησαν στην κλινική.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ