Τρίτη 3 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κατάπτυστο εξώδικο στην «Ελληνοφρένεια» από βουλευτή της ΝΔ

Με ένα κατάπτυστο εξώδικο, ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος ζητάει από τους συντελεστές της σατιρικής ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια», Θύμιο Καλαμούκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάνννη, να ανακαλέσουν σχολιασμούς που έκαναν για τον ίδιο σε εκπομπή τους.

Τα σχόλια αφορούσαν την απαράδεκτη ενέργεια του Μπογδάνου να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα και την ιδιότητα ενός νεολαίου που συμμετείχε στη μεγάλη διαδήλωση συνδικάτων και φορέων της Αττικής ενάντια στην επίσκεψη Πομπέο και την ανανέωση της Συμφωνίας για τις στρατιωτικές βάσεις, διαδήλωση η οποία χτυπήθηκε απρόκλητα από τα ΜΑΤ στο ύψος του αγάλματος του Τρούμαν.

Θυμίζουμε ότι με σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ είχε καταγγείλει την «πρωτοφανή, χαφιέδικου τύπου δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΪ" των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή (...) Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;

Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που, παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους».

Εναν πρώτο σχολιασμό έκαναν οι ίδιοι οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» στην εκπομπή τους την Παρασκευή 29 Νοέμβρη. Οπως ανέφεραν, ο Κ. Μπογδάνος ζητά να διαγραφεί ένα tweet, στο οποίο δεν αναφέρεται καν το όνομά του, καθώς και τα σχόλια των χρηστών που παρουσιάζονται από κάτω. Ζητά ακόμα να κατέβει άρθρο που έχει ανέβει στην ιστοσελίδα της «Ελληνοφρένειας» και να ανακαλέσουν σχόλια που έγιναν σε τέσσερις εκπομπές, οι οποίες αναφέρονταν στην κίνηση του βουλευτή να δημοσιοποιήσει όνομα διαδηλωτή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ