Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη, στις 6 μ.μ. στη Λάρισα, σε συγκέντρωση - συζήτηση στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου (καφετέρια «Εμπα μέσα»), θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Λάρισας.

Αύριο Παρασκευή 29 Νοέμβρη:

-- Στις 10 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Οι νέοι κανονισμοί του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΔΝΟ/ΙΜΟ) για τη μείωση των εκπομπών οξειδίων του θείου (Sox) από τα καυσαέρια των πλοίων από 1/1/2020. Scrubbers και καύσιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο και οι νέες δυσκολίες για τα πληρώματα». Εισηγητής θα είναι ο Ηλίας Μπιλάλης, Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, υποψήφιος διδάκτορας.

-- Στις 12.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΝΑΒΟ της Ιατρικής Σχολής της Αθήνας, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Μια άλλη ματιά στην Ιατρική Εκπαίδευση». Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Το Σάββατο 30 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στη Λάρισα, στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, σε εκδήλωση με θέμα «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών της Λατινικής Αμερικής», θα μιλήσει ο Ομάρ Κουότα, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚ Μεξικού. Προλογίζει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

-- Τη Δευτέρα 9 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στη Νέα Ιωνία, στο ΚΕΠ (Πατρ. Ιωακείμ 4), σε εκδήλωση με τίτλο «Οι ανταγωνισμοί και οι επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών χωρίζουν τους λαούς και γεννούν την προσφυγιά. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας και τον αγώνα μας ενάντια στον εχθρό», θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Ναυπηγείων και Μετάλλου Αθήνας της ΤΕ Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) με θέμα «Η Ναυπηγοεπισκευαστική Βιομηχανία στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Η πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη συμφέρουσα για τους εργαζόμενους στη ναυπηγοεπισκευή και το λαό μας». Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ