Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Σε εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής με θέμα «Η νέα επίθεση κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων στην Κοινωνική Ασφάλιση. Οι θέσεις του ΚΚΕ» μίλησε χτες το απόγευμα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η χτεσινή κεντρική εκδήλωση της ΚΟ Αττικής εντάσσεται στο πλατύ άνοιγμα που ξεδιπλώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα απέναντι στις νέες αρνητικές εξελίξεις που δρομολογούνται από την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό σύστημα. Με εξορμήσεις, περιοδείες και συσκέψεις σε χώρους δουλειάς και συνοικίες οι Κομματικές Οργανώσεις «χτυπάνε συναγερμό», ενημερώνοντας το λαό για το νέο γύρο της επίθεσης, συμβάλλοντας στην οργάνωση της εργατικής - λαϊκής απάντησης.

Σε συνέχεια της συζήτησης αυτής, εργαζόμενοι από μια σειρά κλάδων και χώρων δουλειάς, καθώς και συνταξιούχοι, συνδικαλιστές από δεκάδες σωματεία και ομοσπονδίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήραν μέρος στη χτεσινή εκδήλωση. Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Bασίλης Γκιτάκος, αντιπρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, ο Αντώνης Κουρούκλης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), καθώς και μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΣΑ).

«Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική»: Η πρόταση του ΚΚΕ, το στίγμα της οποίας συνοψίζεται στο παραπάνω σύνθημα, το πλαίσιο αιτημάτων που βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης, ενισχύουν με νέα ώθηση τους αγώνες ενάντια στο νέο προμελετημένο έγκλημα στο Ασφαλιστικό, δυναμώνουν τις διεκδικήσεις των εργαζομένων για ζωή και δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα.

Με σύντομη παρέμβασή της στην εκδήλωση η Αφροδίτη Ρέτζιου, στέλεχος του Κόμματος και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), αποτύπωσε την άρρηκτη σύνδεση ανάμεσα στην αντιασφαλιστική επίθεση και την αντιλαϊκή πολιτική στην Υγεία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζεται η πλατιά πολιτική εξόρμηση για το Ασφαλιστικό(23/11/2019)
Πλατιά πολιτική εξόρμηση για την Κοινωνική Ασφάλιση(12/11/2019)
Εκδήλωση με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα(9/11/2019)
Εκδήλωση για το Διατροφικό τη Δευτέρα(31/5/2008)
Σήμερα η πρώτη εκδήλωση μνήμης και τιμής(22/5/2008)
Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής(18/5/2008)

Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ