Σάββατο 16 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 17 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ για το Πολυτεχνείο

Συνεχίζονται το Σάββατο και την Κυριακή οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο από Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα. Ενδεικτικά το πρόγραμμα:

  • Το Σάββατο 16 Νοέμβρη:

Η Τομεακή Οργάνωση Βορειοδυτικών Συνοικιών Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Από τις μπουάτ της δικτατορίας ...στα Στέκια του σήμερα», στις 6.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της Οργάνωσης στο Μενίδι (Κεντρική πλατεία 6). Θα προβληθεί βίντεο και θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στο αντιδικτατορικό τραγούδι από τον Νίκο Θεοδωράκη.

Η Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ, με θέμα «Στιγμές από την παράνομη δράση της ΚΝΕ - Η εξέγερση του Πολυτεχνείου», στις 7 μ.μ. στον Πολυχώρο Δημιουργίας «Μικρόβιο» - Γιώργος Βουβαλέας. Θα μιλήσει η Νικολίνα Νικοπούλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

Η Τομεακή Οργάνωση Εύβοιας της ΚΝΕ διοργανώνει αντιφασιστική συναυλία, στις 9 μ.μ., στο «Τέχνης Δρώμενα» με το συγκρότημα «Κοινοί Θνητοί». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτρης Κατσαρός, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Εύβοιας της ΚΝΕ.

Η Οργάνωση Ορεστιάδας της ΚΝΕ, με θέμα «Νοέμβρης 1973 - Νοέμβρης 2019: Εμπνευση στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας», στις 8 μ.μ., στο καφενείο «Μπεντρεντίν», με ομιλία και προβολή του ντοκιμαντέρ «Μαρτυρίες» του Νίκου Καβουκίδη.

Οι Οργανώσεις Δράμας της ΚΝΕ, με θέμα «Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία... Εξω οι ΗΠΑ - Εξω το ΝΑΤΟ», στις 7 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ (πλατεία Ελευθερίας 19).

Οι Οργανώσεις Σερρών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα ΚΕΔΗΣ.

Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Ηρακλείου της ΚΝΕ οργανώνει ιστορικό περίπατο στην πόλη, στις 12 το μεσημέρι, από την πλατεία Ελευθερίας.

Η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ, στις 6.30 μ.μ., στον πάνω όροφο της καφετέριας «Be Happy». Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Την Κυριακή 17 Νοέμβρη:

Η Τομεακή Οργάνωση Ικαρίας της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Αγ. Πολυκάρπου Ραχών, με ομιλητή τον Ξένο Κόχυλα, στέλεχος της ΚΝΕ.

  • Την Τρίτη 19 Νοέμβρη:

Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ οργανώνει συζήτηση στη 1.30 μ.μ., στο Αίθριο του ΤΕΙ Ηρακλείου, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαγνήσαλη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ