Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με το κουπόνι στο χέρι τιμάμε την επέτειο ίδρυσης του Κόμματος

Κάλεσμα σε μέλη και φίλους του ΚΚΕ να τιμήσουν την επέτειο ίδρυσης του Κόμματος στις 17 Νοέμβρη, συγκεντρώνοντας «κόκκινα μεροκάματα» και εισφορές στο πλαίσιο της Δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, απευθύνει η ΤΕ Πειραιά, η Οργάνωση της πόλης όπου ιδρύθηκε το ΚΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα, στο κάλεσμά της αναφέρει:

«Η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά του ΚΚΕ χαιρετίζει τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του Κόμματος, τα μέλη της ΚΝΕ που έχουν ξεκινήσει δυναμικά την προσπάθεια για να είναι και η φετινή Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ επιτυχημένη. Τις επόμενες μέρες, με το κουπόνι στο χέρι, με πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους, στο λαό και τη νεολαία του Πειραιά, θα κλιμακώσουμε την προσπάθεια.

Η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά έχει αποδεχτεί την άμιλλα από δύο Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής: Των Νοτίων και την Α' Αθήνας. Με χαρά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα συμβάλουμε αποφασιστικά στους στόχους του Κόμματος, υπερκαλύπτοντας η κάθε ΚΟΒ και το κάθε κομματικό μέλος το πλάνο του.

Καλούμε το κάθε κομματικό μέλος και τον κάθε φίλο του Κόμματος, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης του Κόμματος, τη Δευτέρα 18 Νοέμβρη να δώσει ώθηση στην κάλυψη του πλάνου, συγκεντρώνοντας "κόκκινα μεροκάματα" και εισφορές. Η επέτειος ίδρυσης του Κόμματος να τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο από την Οργάνωση της πόλης όπου ιδρύθηκε το Κόμμα!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ