Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συνελεύσεις και συσκέψεις σωματείων

-- Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ ΝΑΤ καλούν σε οργανωτική σύσκεψη σήμερα, Τετάρτη, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ.

-- Το Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας οργανώνει σύσκεψη σήμερα, Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο στέκι των Λαϊκών Επιτροπών (Αρ. Στάνη 1).

-- Η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καλεί σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Σε συνελεύσεις στα παραρτήματά του προχωρά το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Σε αυτό το πλαίσιο την Παρασκευή 15/11, στις 6.30 μ.μ., θα γίνει συνέλευση στο Αιγάλεω (Ελλης & Αδριανουπόλεως 5) και στις 7 μ.μ. σε Βύρωνα - Ζωγράφου (Περιάνδρου 18).

Πολύμορφες πρωτοβουλίες στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας

Πολύμορφες πρωτοβουλίες σωματείων και φορέων φιλοξενεί το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, αποτυπώνοντας τον θετικό αντίκτυπο από την απομάκρυνση της νόθας «πλειοψηφίας» από τη διοίκησή του.

Σε αυτό το πλαίσιο και έως τα τέλη Νοέμβρη, προγραμματίζονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Σήμερα, Τετάρτη, στις 8 μ.μ., προβολή ταινίας από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Αύριο, Πέμπτη, στις 5.30 μ.μ., Γενική Συνέλευση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων και στις 8 μ.μ., προβολή ντοκιμαντέρ από την ΕΛΜΕ. Την Παρασκευή 15/11, στις 9 π.μ. εκδήλωση για το Πολυτεχνείο από το 5ο Ενιαίο Λύκειο, στις 6 μ.μ. Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων στα υπεραστικά ΚΤΕΛ, στις 9 μ.μ. προβολή ταινίας από την Κινηματογραφική Λέσχη. Την Κυριακή 17/11, στις 7 μ.μ., εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου για το Πολυτεχνείο. Τη Δευτέρα 18/11, σύσκεψη επιχειρησιακών σωματείων ξενοδοχοϋπαλλήλων για την απόκρουση της νέας αντιασφαλιστικής επίθεσης. Την Τετάρτη 20/11, στις 8 μ.μ., προβολή ταινίας από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Το Σάββατο 23/11, στις 7 μ.μ., εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα του Παιδιού από το Εργατικό Κέντρο, μαζί με φορείς του γυναικείου και γονεϊκού κινήματος. Την Τετάρτη 27/11, στις 8 μ.μ., προβολή ταινίας από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Την Παρασκευή 29/11, στις 10 π.μ., Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ