Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας πάει θέατρο!

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας πάει θέατρο και συγκεκριμένα στην παράσταση «Η Απολογία ενός ερωτευμένου φασίστα», που ανεβαίνει στο Θέατρο Τεχνών την Παρασκευή 15/11 και το Σάββατο 16/11 στις 21.30.

Η υπόθεση:

Στα χρόνια της δικτατορίας δικάστηκε στο κακουργιοδικείο Αθηνών κάποιος που σκότωσε μια κοπέλα και έπειτα πέταξε το κορμί της από το παράθυρο του τρίτου ορόφου ενός ξενοδοχείου. Ο δολοφόνος είχε υπηρετήσει τη θητεία του στο τμήμα ανακρίσεων της ΕΣΑ ως δόκιμος αξιωματικός. Οι συνήγοροι του δολοφόνου προσπάθησαν να αποδείξουν πως είναι σχιζοφρενής, αλλά ο εισαγγελέας από τη δική του μεριά επέμενε πως ο κατηγορούμενος τα 'χει τετρακόσια. Θα έλεγε κάποιος πως ήταν μια άψογη δίκη. Ο κατηγορούμενος μπορούσε να φτάσει και μέχρι το απόσπασμα. Επειδή όμως τα όρια του σχιζοφρενικού από το μη σχιζοφρενικό φαίνεται πως δεν είναι πάντα διακριτά, γλίτωσε ο φονιάς τη ζωή του...

Το κείμενο είναι βασισμένο σε πραγματική ιστορία.

Ερμηνεία: Βασίλης Καρμίρης

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ανδρεόπουλος

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 10 ευρώ και υπάρχει η δυνατότητα μειωμένου - ομαδικού εισιτηρίου στα 8 ευρώ μέσω του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΕΚΛ και στο τηλέφωνο 2410250708, έως και την Παρασκευή 15/11 στη 1 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ