Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Συγκρότημα Ειδικών Σχολείων στο Μπραχάμι.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Κατερίνη, σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ανάπτυξη για ποιον», στο sport καφέ «Πασχάλης», θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 9.30 μ.μ., η ΤΕ Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων Αττικής διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο εστιατόριο της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.

-- Στις 10.30 π.μ., περιοδεία στη λαϊκή του Αγίου Αθανασίου και σε επισιτιστικά και εμπορικά μαγαζιά, με επικεφαλής τον Γιάννη Καραμπίνο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 π.μ., περιοδεία στο αμαξοστάσιο και τις υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά, με επικεφαλής τον Περικλή Παπαδόπουλο, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αύριο Σάββατο, οι ΚΟ Ν. Σμύρνης Αττικής διοργανώνουν γλέντι στις 8.30 μ.μ. στο 2ο - 3ο Λύκειο Ν. Σμύρνης (Νικομήδειας 5-7).

Την Κυριακή 10 Νοέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αλέκα» (3ης Ορεινής Ταξιαρχίας, πλ. Γαρδένιας - Ζωγράφου), η ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Μάθημα εκτός ύλης: 30 χρόνια από την πτώση του τείχους του Βερολίνου... Απαντάμε στον αντικομμουνισμό. Μιλάμε με τους μαθητές μας για την ανωτερότητα του σοσιαλισμού». Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο με θέμα τα 70 χρόνια από τη Μάχη του Κιλκίς. Σημείο συνάντησης το Νοσοκομείο της πόλης.

Τη Δευτέρα 10 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το ΑΤ Γέρακα.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org