Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρακολουθήστε από τον «902» TV
Σήμερα

Στις 18.15 στην εκπομπή ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ τον αγώνα βόλεϊ ανδρών της Γ` Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΓΣ Πετρούπολης και ΑΕ Αμπελοκήπων.

Στις 21.30 στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στη Βουλή, στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Στις 22.30 στην εκπομπή ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, που επιμελείται ο Γιώργος Μηνάς, τους Τρίο ντα Κάμερα να συζητούν και να ερμηνεύουν έργα.

Αύριο Δευτέρα

Στις 18.15 στην εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, μια συζήτηση, για τα προβλήματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ΑΜΕΑ. Επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Καραχάλιος.

Στις 20.00 στην εκπομπή ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ένα ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Ta-ka-sim from Baghdad», του Sexed Kaado, που παρουσιάζει τις συνθήκες στις οποίες που ζει ο λαός του Ιράκ υπό το καθεστώς των κυρώσεων.

Στις 22.00 στην εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Ανδρέας Θερμός, μια συζήτηση με τους προσκεκλημένους του για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Στις 23.00 στην εκπομπή ΜΙΚΡΟΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, που επιμελείται και παρουσιάζει η Σοφία Αδαμίδου, μια συζήτηση με το σκηνοθέτη Σταύρο Βιδάλη, για το ντοκιμαντέρ, τη μικρού μήκους ταινία και για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του «Το παιχνίδι της σκιάς».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ