Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στις υπηρεσίες του δήμου Νεάπολης - Συκεών με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ., περιοδεία στις υπηρεσίες του δήμου Πέλλας, με επικεφαλής την Ολυμπία Παπαδοπούλου, μέλος της ΤΕ Πέλλας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6 μ.μ., σύσκεψη της ΚΟΒ Ανω Τούμπας για τις πολιτικές εξελίξεις στην ταβέρνα «Το Παραγάδι». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Κατερίνη σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ανάπτυξη για ποιον», στο sport καφέ «Πασχάλης», θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 9.30 μ.μ., η ΤΕ Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων Αττικής διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο εστιατόριο της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.

-- Στις 10.30 π.μ., περιοδεία στη λαϊκή του Αγίου Αθανασίου και σε επισιτιστικά και εμπορικά μαγαζιά, με επικεφαλής τον Γιάννη Καραμπίνο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 π.μ., περιοδεία στο αμαξοστάσιο και στις υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά, με επικεφαλής τον Περικλή Παπαδόπουλο, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 10 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο με θέμα τα 70 χρόνια από τη Μάχη του Κιλκίς. Σημείο συνάντησης το Νοσοκομείο της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ