Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ «Ο ΒΥΡΩΝ»
Παρέμβαση για την καταβολή δεδουλευμένων

«Η χρόνια απληρωσιά και η μη καταβολή ενσήμων, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, έχει ως κραυγαλέο παράδειγμα την επιχείρηση των ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ», σημειώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο Βύρων», ο οποίος χτες πραγματοποίησε παρέμβαση για το θέμα σε εργαζόμενους και σπουδαστές του ΙΙΕΚ.

Οπως καταγγέλλει, «αυτήν τη στιγμή υπάρχουν πολλοί απλήρωτοι συνάδελφοι, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει πλήθος καταγγελιών στο ΣΕΠΕ. Επανειλημμένα το ΔΣ του "Βύρωνα" έχει ζητήσει συνάντηση με τη διεύθυνση, η οποία ουδέποτε εμφανίστηκε ή ήρθε σε κάποια στοιχειώδη συνεννόηση με το ΔΣ του Συλλόγου. Δεν εμφανίζονται ούτε στην Επιθεώρηση Εργασίας, στις τριμερείς συναντήσεις που καλούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι».

Το ΔΣ του Συλλόγου αναφέρεται στη στάση των υπευθύνων της εργοδοσίας κατά τη χτεσινή κινητοποίηση, σημειώνοντας πως «έφτασαν στο σημείο να βάλουν υπαλλήλους να φωτογραφίζουν μέλη του Σωματείου που έπαιρναν μέρος στην κινητοποίηση. Δηλώνουμε τα εξής: Το Σωματείο έχει πρόσωπο και υπόσταση, τα μέλη του δεν κρύβονται, δεν ταμπουρώνονται πίσω από κλειστές πόρτες! Ο αγώνας μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων των συναδέλφων συνεχίζεται, με νέες κινητοποιήσεις».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ