Σάββατο 26 Οχτώβρη 2019 - Κυριακή 27 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Με νίκη 3-1 απέναντι στην ομάδα του Βελγίου άρχισε το Ευρωπαϊκό Ομαδικό Πρωτάθλημα η Εθνική μας ομάδα, που αποτελείται από τους Γ. Παπαϊωάννου, Δ. Μαστροβασίλη, Χρ. Μπανίκα, Στ. Χαλκιά και Θ. Μαστροβασίλη με αρχηγό τον Σπ. Καπνίση. Η ομάδα των γυναικών στον πρώτο γύρο σημείωσε ισοπαλία απέναντι στην πολύ ισχυρή ομάδα της Πολωνίας. Τη χώρα μας εκπροσωπούν οι Στ. Τσολακίδου, Αν. Αβραμίδου, Κ. Παυλίδου, Μ. Μακροπούλου και Ι. Μάκκα, με αρχηγό τον Αγγ. Σανδαλάκη. Θα επανέλθουμε αναλυτικά με τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων.
  • Ενα γύρο πριν από το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για νέους και νέες κάτω των 20 ετών, η Στ. Τσολακίδου βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η πολυ-πρωταθλήτρια νεανίδων θα μεταβεί στη συνέχεια στο Μπατούμι της Γεωργίας, για να αγωνιστεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας.
  • Με μία νίκη και 9 ισοπαλίες ολοκλήρωσε το «Grand Swiss» ο Γιάννης Παπαϊωάννου, έχοντας «κρατήσει» απέναντι σε πολύ σημαντικούς και αξιόλογους αντιπάλους που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Γιάννης συνεχίζει την αγωνιστική του πορεία στο Μπατούμι με την Εθνική ομάδα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ