Τετάρτη 23 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΡΙΣΑ
Κλείνει για οκτώ μήνες η γέφυρα του Πηνειού στα Τέμπη

Κλειστή θα παραμείνει για οκτώ μήνες - δηλαδή έως και τέλη Ιούνη 2020 - η γέφυρα του Πηνειού στα Τέμπη στην Παλαιά Εθνική Οδό, λόγω εργασιών για την ενίσχυσή της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή της υφιστάμενης γέφυρας του Πηνειού και η κίνηση των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή θα αποκατασταθεί ως εξής:

Ανισόπεδος Κόμβος Ευαγγελισμού - παράκαμψης και κυκλικού κόμβου: Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο, μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Ανισόπεδου Κόμβου Ευαγγελισμού.

Ισόπεδος Κόμβος Τεμπών: Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Ανισόπεδου Κόμβου Ευαγγελισμού και τη δημιουργία παράκαμψης στην περιοχή αναστροφής των οχημάτων του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου.

Ισόπεδος Κόμβος Ομολίου - οικισμού Περαταριάς: Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Ανισόπεδου Κόμβου Ευαγγελισμού, ενώ προβλέπεται και ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην περιοχή της γέφυρας Πηνειού με υποχρεωτική έξοδο των οχημάτων από την Π.Ε.Ο. μέσω του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου Ομολίου. Αντίστοιχα, η κίνηση προς Λάρισα θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Λάρισα του Ημικόμβου Ραψάνης.

Ισόπεδος Κόμβος Πυργετού - Ημικόμβος Ραψάνης: Η κίνηση προς Λάρισα θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Λάρισα του Ημικόμβου Ραψάνης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ