Τετάρτη 23 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις σε σχολές

Σήμερα Τετάρτη:

-- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο διοργανώνουν εκδήλωση, στις 18.00, στο αμφιθέατρο Γ5, με θέμα: «Αντικομμουνισμός και Ευρωπαϊκή Ενωση. Το Σύμφωνο Μόλοτοφ - Ρίμπεντροπ». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.

-- Η Περιφερειακή Οργάνωση ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα: «Μπορεί το σημερινό πανεπιστήμιο να καλύψει τις ανάγκες και τα όνειρά μας; Η πρόταση του ΚΚΕ για την Ανώτατη Εκπαίδευση», στις 19.30, στην πτέρυγα Τοπογράφων στην αίθουσα 303, στο Πολυτεχνείο, με ομιλητή τον Γιώργο Σαραντόπουλο, Γραμματέα της ΤΕ ΑΕΙ του ΚΚΕ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Διεθνούς Πανεπιστημίου, στις 14.30, στην αίθουσα 200, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη:

Η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Η κατάσταση σε παλιά και νέα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η θέση του ΚΚΕ», στις 13.00, στο κυλικείο του ΤΕΙ, με ομιλήτρια την Κέλλυ Παπαϊωάννου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ