Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Υποκρισία των φιλοΝΑΤΟικών παρατάξεων

Η συμπόρευση των εκπροσώπων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και των Οικολόγων, στη συγκάλυψη των εγκληματικών ευθυνών των ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ, αποτυπώθηκε στο ψήφισμα που εκδόθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, στις 14/10, για την καταδίκη της εισβολής των τουρκικών δυνάμεων στη Συρία.

Από το ψήφισμα απουσιάζει κάθε αναφορά στις ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων (της σημερινής αλλά και προηγούμενων) που συμμετέχουν στη γενικότερη αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής, έχοντας μετατρέψει τη χώρα μας σε προπύργιο του ΝΑΤΟ και «γεωπολιτικό μεντεσέ» των ΗΠΑ στην περιοχή.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καταδίκασαν την εισβολή και εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον δοκιμαζόμενο λαό της Συρίας. Ταυτόχρονα, ανέδειξαν την υποκρισία των εκπροσώπων των παρατάξεων των προαναφερόμενων κομμάτων και κατέθεσαν στα πρακτικά της συνεδρίασης ψήφισμα, με το οποίο αναδεικνύονται οι επιδιώξεις της τουρκικής αστικής τάξης και ο ρόλος των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, απαιτώντας καμία συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου στη χώρα μας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ