Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Μοιράζει «θέσεις» στον υπόδικο φασίστα Κουκούτση

Θέσεις και οφίτσια στον καταδικασμένο και υπόδικο ναζί πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση, που χτες απολογήθηκε στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης (βλ. σχετικό θέμα), μοιράζει η δημοτική αρχή Καλαμάτας της ΝΔ. Την τακτική του νέου δημάρχου Θ. Βασιλόπουλου έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, θυμίζοντας ότι την ίδια στιγμή η δημοτική αρχή στέλνει σωρηδόν πρόστιμα στο Κόμμα λόγω «αφισορύπανσης». Δηλαδή, «η δημοτική πλειοψηφία της ΝΔ (Βασιλόπουλος, Αλειφέρη, Κουκούτσης) επιδίδεται στη δίωξη του ΚΚΕ και στο ξέπλυμα του ναζισμού! Οι μάσκες έπεσαν πολύ νωρίς! Δεν είναι απειρία, ούτε αφέλεια», υπογραμμίζει η Οργάνωση του Κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της φασιστοσυμμορίας ξεπλένεται από τη δημοτική αρχή, αφού τον έχει τοποθετήσει σε διάφορες επιτροπές του δήμου: Στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αδρευσης, έναν εργασιακό χώρο που, όχι τυχαία, όπως αναφέρει η Οργάνωση του ΚΚΕ, «οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι με το σωματείο τους και το ΠΑΜΕ πρωτοστατούν στην οργάνωση του αγώνα με νίκες και αποτελέσματα». Επίσης, στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Και τέλος, στον Σύνδεσμο Υδρευσης, δηλαδή σε έμμισθη θέση, όπου τοποθετήθηκε πρόεδρος, προφανώς ως έξτρα αμοιβή για τις πράξεις του...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλαμάτας, σχολιάζοντας το μοίρασμα θέσεων στο στέλεχος της εγκληματικής συμμορίας, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «ο ναζί δημοτικός σύμβουλος μπορεί να αποποιείται την ιδιότητα του στελέχους της ΧΑ (όπως και οι περισσότεροι πρώην βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης τώρα που καταρρέει), όμως δεν ξεχνάμε τις επιθέσεις σε ανήμπορους μετανάστες στην περιοχή της Ράχης, ούτε βέβαια και τις δεκάδες επιθέσεις εναντίον εργατών, κομμουνιστών και τη δολοφονία Φύσσα πριν 6 χρόνια. Στη δίκη της Χρυσής Αυγής έχει αποκαλυφτεί και στον πλέον δύσπιστο ο ναζιστικός χαρακτήρας της, τα εγκλήματά της που καλύπτουν όλο τον Ποινικό Κώδικα».

Οσο για τις διώξεις που ασκεί η δημοτική αρχή στο ΚΚΕ, «αγκαλιά με τον ναζί Κουκούτση», η ΤΕ Μεσσηνίας υπογραμμίζει ότι το Κόμμα «όσα εμπόδια και να βάλουν, όσες δυσκολίες και να εμπνευστούν, όσους φασίστες και μηχανισμούς να νεκραναστήσουν, δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω από την πρώτη γραμμή της οργάνωσης των αγώνων, τη μαζική του πολιτική δράση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ηξεις - αφήξεις κι άλλα αντ' άλλων από τα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης(2019-10-18 00:00:00.0)
Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας(2019-08-20 00:00:00.0)
Νέες κινητοποιήσεις για την επαναπρόσληψη των συμβασιούχων(2019-07-19 00:00:00.0)
Κινητοποιήσεις ενάντια στην απόλυση 26 συμβασιούχων(2019-06-21 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η δίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής(2017-12-08 00:00:00.0)
«ΟΧΙ στο φεστιβάλ μίσους των νεοναζί»(2013-06-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ