Τρίτη 15 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΘΕΑ
Μεγάλη συναυλία αύριο στην πλατεία Συντάγματος

Την απόφασή τους να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην ΠΝΠ διατράνωσαν οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ κατά τη διάρκεια της ΓΣ

MotionTeam

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Αθήνα η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του ΚΕΘΕΑ, η οποία αποτελεί το ανώτατο θεσμικό όργανο στο πλαίσιο της αυτοδιοίκησης του Κέντρου.

Στη Γενική Συνέλευση εκπροσωπούνται ισότιμα με δικαίωμα ψήφου τα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων στη φάση της επανένταξης, οι Σύλλογοι Οικογένειας, η κοινωνία (επίτιμα μέλη ΔΣ) και οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ.

Σύσσωμη η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη συνέχιση της θητείας του εκλεγμένου κατά τις 15/10/17 άμισθου ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Οργανισμού.

Οι κινητοποιήσεις του ΚΕΘΕΑ συνεχίζονται με μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ αύριο, στην πλατεία Συντάγματος, στις 6.30 μ.μ.

Επιπλέον, αποφασίστηκε το ΔΣ να προσφύγει εκ μέρους του ΚΕΘΕΑ στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).

Η Γενική Συνέλευση δέσμευσε επίσης ομόφωνα όλα τα θεσμικά όργανα του ΚΕΘΕΑ να διαφυλάξουν το αυτοδιοίκητο του Οργανισμού και τη δυνατότητά του να εκλέγει το Διοικητικό του Συμβούλιο από τη βάση.

Στο ίδιο πνεύμα ψήφισε ομόφωνα τον ορισμό Επιτροπής Υποστήριξης του έργου και των αρχών του ΚΕΘΕΑ, η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους όλων των μερών που συγκροτούν τη Γενική του Συνέλευση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ