Σάββατο 12 Οχτώβρη 2019 - Κυριακή 13 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Συνδιοργανώνεται στη Σμύρνη, 18 με 20 Οκτώβρη, από το ΚΚ Τουρκίας και το ΚΚΕ

Στη Σμύρνη της Τουρκίας θα γίνουν φέτος οι εργασίες της 21ης Διεθνούς Συνάντησης των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, στις 18 με 20 Οκτώβρη. Στη Σμύρνη θα μεταβεί πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η 21η Διεθνής Συνάντηση, στην οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 70 ΚΚ από 60 χώρες, έχει θέμα «100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Η πάλη για την ειρήνη και το σοσιαλισμό συνεχίζεται!».

Η Συνάντηση συνδιοργανώνεται για πρώτη φορά στα χρονικά από δύο ΚΚ και συγκεκριμένα από το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Επιπλέον, ο Δ. Κουτσούμπας θα χαιρετίσει σε μεγάλη μαζική εκδήλωση που διοργανώνει στη Σμύρνη το ΚΚ Τουρκίας στις 19 Οκτώβρη και η οποία θα διεξαχθεί στο ανοιχτό θέατρο «Ασίκ Βεϊσέλ» (Asik Veysel) με το σύνθημα «Αγαπάμε τη χώρα μας τόσο πολύ που δεν μπορούμε να την αφήσουμε σε φανατικούς, τυράννους, εκμεταλλευτές και ιμπεριαλιστές!».

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Κεμάλ Οκουγιάν, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Χουάν Κάρλος Μαρσάν, αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΚΚ Κούβας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ