Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Πασχαλάκης στη θέση του Μπάρκα

Στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τους αγώνες με αντιπάλους την Ιταλία εκτός (12/10) και τη Βοσνία εντός έδρας (15/10) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Το απρόοπτο με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ υποχρέωσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν Σιπ να επαναφέρει στην αποστολή τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, προκειμένου να συμπληρωθεί η τριάδα των τερματοφυλάκων.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Euro και οι εναπομείναντες αγώνες των προκριματικών έχουν λάβει χαρακτήρα προετοιμασίας της ομάδας ώστε να είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο ίδιος ο Φαν Σιπ σε συνέντευξη σε ιταλικά ΜΜΕ έθεσε ως στόχο την πρόκριση στην τελική φάση στο Κατάρ.

Στο πλαίσιο λοιπόν της προετοιμασίας ενόψει των αγώνων με Ιταλία και Βοσνία, ο Φαν Σιπ δοκιμάζει διάφορα σχήματα, με στόχο να δει νέα πρόσωπα, όπως ο Χατζηδιάκος, ο Λημνιός ή ο Ρέτσος, που θα ενσωματωθεί στην Εθνική ανδρών αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την αντίστοιχη των Ελπίδων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ