Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εφτασε και στην Κύπρο η «χάρη» της αντικομμουνιστικής σαχλαμάρας

Ευκαιρία να ξεράσει αντικομμουνισμό βρήκε ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος, που μετά το ΚΚΕ, σε συνέντευξή του στον «Reporter» της Κύπρου επιτέθηκε και στο ΑΚΕΛ, αναμασώντας συκοφαντίες σε βάρος του. Είπε: «Το ΑΚΕΛ ίσως δεν θα έπρεπε να μιλάει για ελληνισμό και ελληνικό πατριωτισμό. Η ιστορία του ΑΚΕΛ είναι δυστυχώς διάσπαρτη από στιγμές ντροπής. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατό στρογγυλός σε αυτό που λέω, αλλά συχνά το ΑΚΕΛ συμπεριφέρεται σα να έχει αλλεργία σε καθετί το ελληνικό...».

Αμεση ήταν η απάντηση του ΑΚΕΛ, το οποίο τόνισε πως οι αναφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν έχουν καμιά βαρύτητα ενώ απευθυνόμενο στον ΔΗΣΥ - προσκαλεσμένος του οποίου βρέθηκε στην Κύπρο ο Κ. Μπογδάνος - τόνισε ότι «δεν χρειάζεται να κάνει εισαγωγή από την Ελλάδα γραφικούς ακροδεξιούς», καθώς διαθέτει «αρκετούς ο ίδιος». Και σημειώνει πως είναι γνωστό με «ποια Ελλάδα συνδέεται το ΑΚΕΛ», με την Ελλάδα των γνήσιων λαϊκών αγώνων, με όλα όσα «παθαίνουν αναφυλαξία οι ομοϊδεάτες» του βουλευτή της ΝΔ.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει για τις νέες αντικομμουνιστικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου στην Κύπρο: «Μέχρι την Κύπρο έφτασε η "χάρη" της αντικομμουνιστικής πολιτικής "σαχλαμάρας", ονόματι Μπογδάνος. Αυτήν τη φορά, πέρα από το ΚΚΕ, έπιασε στο στόμα του και το ΑΚΕΛ, σε ένα ακόμα αντικομμουνιστικό παραλήρημα, αναμασώντας τους ίδιους συκοφαντικούς ισχυρισμούς για το ΑΚΕΛ, που ιστορικά είναι ταυτισμένοι με όσους έκαναν το πραξικόπημα στην Κύπρο και άνοιξαν το δρόμο στην τουρκική εισβολή και κατοχή.

Με αυτούς προφανώς ταυτίζεται ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ