Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Σήμερα η περιφερειακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Στη Μακεδονία περνάει σήμερα, Τετάρτη, η σκυτάλη των περιφερειακών κινητοποιήσεων των συνταξιούχων, με τη συγκέντρωση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις 11 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Οι περιφερειακές συγκεντρώσεις στο πλαίσιο του πανελλαδικού αγωνιστικού δεκαήμερου δράσης, που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΠΕΣ ΝΑΤ, ΠΣΣ Δικηγόρων, ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ, ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ, ΕΣΤΑΜΕΔΕ, συνεχίζονται:

-- Αύριο Πέμπτη στην Πάτρα (10.30 π.μ., πλατεία Εθνικής Αντίστασης).

-- Την Παρασκευή 11/10 στο Ρέθυμνο (11 π.μ., πλατεία 4 Μαρτύρων).

Κινητοποίηση χτες στην Κομοτηνή

Μαχητική κινητοποίηση στην Κομοτηνή πραγματοποίησαν χτες οι συνταξιούχοι της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, παρά τα εμπόδια που έβαλε ο καιρός.

Οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, όπου μίλησαν εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης, παρά τη βροχή. Με συνθήματα, όπως «Πληρώσαμε τα κέρδη, πληρώσαμε την κρίση, στους δρόμους του αγώνα βρίσκεται η λύση», έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα συνέχισης του αγώνα ενάντια στην αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία συνεχίζει την επίθεση από το σημείο που την έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Γιώργος Κουτουνίδης, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, και η Χρυσούλα Λαμπούδη, από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Δημοσίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σε ρυθμούς προετοιμασίας της νέας κινητοποίησης(8/6/2018)
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των συνταξιούχων(8/5/2018)
Διαδηλώνουν οι συνταξιούχοι σε όλη τη χώρα(26/11/2015)
Συγκεντρώσεις προετοιμάζουν οι συνταξιούχοι(20/11/2015)
Στους δρόμους αύριο οι συνταξιούχοι της χώρας(31/3/2015)

Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ