Σάββατο 5 Οχτώβρη 2019 - Κυριακή 6 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οικονομική ενίσχυση για τα δύο Μνημεία

Κάλεσμα σε εργαζόμενους, σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης, ζητώντας τη συνδρομή του, απευθύνει η ΚΕ του ΚΚΕ για την ολοκλήρωση της κατασκευής, μεταφοράς και τοποθέτησης των Μνημείων στη Μακρόνησο και τη Γυάρο.

Η ανταπόκριση είναι ήδη συγκινητική και ενθαρρυντική, σε συνδυασμό με την εθελοντική προσφορά δεκάδων μελών και φίλων του Κόμματος. Χρειάζεται ωστόσο να γίνουν ακόμα περισσότερα για να καλυφθεί το κόστος της κατασκευής, της μεταφοράς και τοποθέτησης των Μνημείων, να ξεπεραστούν οι επιπλέον δυσκολίες που δημιουργούν η απόσταση των δύο νησιών από αστικά κέντρα και η έλλειψη μόνιμης και σταθερής ακτοπλοϊκής σύνδεσης.

Είναι κρίσιμο, επομένως, για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία αυτή η πρωτοβουλία της ΚΕ, να στηριχθεί και οικονομικά, με προσφορές που μπορούν να κατατεθούν στις κατά τόπους Κομματικές Οργανώσεις και στον «Ριζοσπάστη».

Προσφορές
  • Στη μνήμη του πατέρα του, Κωνσταντίνου Γιακουμιδάκη, ο γιος του Μανώλης προσφέρει μέσω της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ 500 ευρώ για την ανέγερση των μνημείων στη Μακρόνησο και τη Γυάρο.
  • Στην μνήμη του αγωνιστή κομμουνιστή Νικόλαου Πολυχρονάκη, πολιτικού κρατούμενου στη Γυάρο, η οικογένειά του προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ στο Κόμμα για την ανέγερση του Μνημείου.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org