Οριστικά στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Super League 1, όπως επισημοποίησε η διοργανώτρια αρχή. Η «μετακόμιση» των γηπεδούχων «πρασίνων» γίνεται εξαιτίας των εργασιών βελτίωσης που θα γίνουν στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός εξέτασε και την περίπτωση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, και εκεί όμως απαιτούνταν εργασίες, για τις οποίες δεν υπήρχε αρκετός χρόνος.
ΠΑΟΚ: Την παρουσία ξένων διαιτητών ακόμα και στον έλεγχο VAR στα ντέρμπι ζητάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή VAR Tάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και κυρίως για την υπόδειξή του στο δεύτερο γκολ της «Ενωσης». Ο ΠΑΟΚ απαιτεί την ηχογράφηση των συνομιλιών των διαιτητών και την πρόσβαση των ομάδων σε αυτές μετά το τέλος του αγώνα, καθώς και να υπάρχει γραμμή για οφσάιντ στις κάμερες του VAR.
ΑΕΚ: Εξαιτίας των όσων αναφέρει στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ελβετός διαιτητής Στέφαν Κλόσνερ, κλήθηκαν σε απολογία στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League ο Δ. Μελισσανίδης και ο Ι. Παπαδόπουλος από πλευράς «Ενωσης». Σύμφωνα με τον Κλόσνερ, οι δύο άνδρες στο ημίχρονο του αγώνα κατέβηκαν στα αποδυτήρια και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις αποφάσεις του.