Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 2019 - Κυριακή 29 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οξυμένα τα λαϊκά προβλήματα στην περιοχή

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Ψαχνά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η σύσκεψη - συζήτηση του Δ. Κουτσούμπα με εκπροσώπους φορέων της περιοχής, όπου και αναδείχθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο λαός και η νεολαία της περιοχής.

Στη σύσκεψη παρεμβάσεις έκαναν ο δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Γ. Ψαθάς, ο Χρ. Παπαδημητρίου, πρόεδρος του χωριού Κυπαρίσσι και γραμματέας στον Δασικό Συνεταιρισμό, ο Αν. Βουρδάνος, πρόεδρος του Οικολογικού Συλλόγου Ατταλης, ο εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυμάλλης Στ. Μουτουσίδης, ο Ηρ. Τσώκος, πρόεδρος της κοινότητας του Μίστρου, ο Σ. Ραπτάκης από τον Σύλλογο δασοπροστασίας Ψαχνών, ο πρόεδρος του Αγίου Αθανασίου Χρ. Χασάνδρας, όπως και ο πρόεδρος Καμαρίτσας Γ. Κοτρίκλας, ο Β. Γεωργίου από τον Σύλλογο Οικοτρόφων Εστίας Πανεπιστημίου Ψαχνών, ο Στ. Λιαγκάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας, όπως και ο Β. Γεωργατζής, πρόεδρος του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών Εύβοιας.

Παρευρέθηκαν ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής, ο πρόεδρος κοινότητας Ψαχνών Μ. Καλαβρής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καστέλλας, Ν. Μαντράκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσαπίων - Διρφύων, Σπ. Ραπτάκης, ο Τ. Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος συμβουλίου ένταξης ΕΚΠΑ, όπως επίσης και εκπρόσωποι από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνας «Αποστόλης Κόκκινος», τον Σύλλογο Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, το Ιατρικό Προσωπικό Κέντρου Υγείας Ψαχνών, τον Πολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο Νεροτριβιάς «Σαρρής Αθανάσιος», τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Στενής «Μελά Βάσω», τον χορευτικό Σύλλογο Καφενών, τον Σύλλογο Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών, τον Αγροτικό Σύλλογο Πολιτικών, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων, το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ, τον Σύνδεσμο πολιτικών συνταξιούχων (Δημοσίου), τον Σύλλογο ΣΤΕΦ Χαλκίδας, τον Σύλλογο ΣΔΟ Χαλκίδας, την Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Εύβοιας, τον Σύλλογο Οικιστών Δάφνης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καστέλλας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυκάππας, τον Δασικό Συνεταιρισμό Ψαχνών «Σπύρος Ξύγκης».

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ από τη σύσκεψη θα δημοσιευτεί σε επόμενο φύλλο του «Ριζοσπάστη».
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οξυμένα προβλήματα στην ποιότητα και την επάρκεια πόσιμου νερού στην Εύβοια(2021-07-01 00:00:00.0)
Συνεχής δράση κατά της επέλασης των μονωπωλίων της Ενέργειας(2021-04-16 00:00:00.0)
«Φτάνει πια! Καμία άλλη ανεμογεννήτρια»(2021-03-10 00:00:00.0)
Απροστάτευτοι στο Ληλάντιο και τα Ψαχνά μπροστά στο χειμώνα(2020-11-03 00:00:00.0)
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-02-07 00:00:00.0)
Να μην περάσουν οι συγχωνεύσεις(2011-04-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ