Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2019 - Κυριακή 22 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Μια παράσταση με έντονη κίνηση και ζωντάνια

Γεμάτοι ζωντάνια η ομάδα «Τρομπετίνι» ξεσήκωσε τους λιλιπούτειους θεατές του Παιδότοπου με την παράστασή της «Ενας Παράξενος Μουσικός», βασισμένη σε μια ιστορία των Αδελφών Γκριμ.

Ο «παράξενος μουσικός» δελέαζε με την τρομπέτα του τα ζώα του δάσους που του ζητούσαν να τους μάθει μουσική. Ομως εκείνος τα εξαπατούσε και τα αιχμαλώτιζε στο δάσος. Αλλά η Νεράιδα του δάσους ήταν αποφασισμένη να μην ανεχτεί αυτήν την κατάσταση: Εχοντας ως συμμάχους της τα παιδιά του κοινού, ακολουθώντας την κίνηση των πουλιών, του ποταμού, σκαρφαλώνοντας στο βουνό και τρέχοντας μέσα στο δάσος, κατάφεραν να ελευθερώσουν τα ζώα που είχε αιχμαλωτίσει ο παράξενος μουσικός και να τον διώξουν από το δάσος των παιδιών!

Οι μικροί θεατές του Παιδότοπου συμμετείχαν με πάθος σε όλη την εξέλιξη του μουσικού αυτού παραμυθιού, ακολουθώντας κάθε κίνηση της Νεράιδας. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους φρόντισαν να φτάσουν οι νότες ψηλά, ως το φεγγάρι και τ' αστέρια, και κατάφεραν να γίνουν μαέστροι της ζωής!

Με γέλιο και πολύ καλή διάθεση υποδέχθηκαν οι μικροί φίλοι της ΚΝΕ στον Παιδότοπο τις μαριονέτες της παράστασης «Τεχνοβάτες», κλείνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο το πρόγραμμα για παιδιά και γονείς.

Μπροστά στη σκηνή παρέλασαν πολλές μαριονέτες, που με τη συμμετοχή των παιδιών γέμισαν γέλια και παιδικές φωνές το χώρο της παράστασης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ