Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Μουσική
Τζαζ, ροκ, έθνικ

Ο Τζίμης Πανούσης ξεκινά αύριο στη «Μουσική Σκηνή Πειραιά» (Ασκληπιού και Κάστορος 48, τηλ. 41.20.510) τις παραστάσεις του με τίτλο «Freedom or Death». Θα εμφανίζεται Πέμπτη - Σάββατο (11μ.μ.) και Κυριακή (10μ.μ.).

  • O Joe Strummer, ο πάλαι ποτέ επικεφαλής του συγκροτήματος «The Clash», πραγματοποιεί δύο συναυλίες στη χώρα μας. Αύριο (10μ.μ.) εμφανίζεται στην «Υδρόγειο» της Θεσσαλονίκης, ενώ την Παρασκευή (9.30μ.μ.) θα δώσει συναυλία στην Αθήνα, στο γήπεδο «Σπόρτινγκ». Τον συνοδεύει το σύνολο «Mescaleros».
  • Δύο ξεχωριστοί μουσικοί της ελληνικής τζαζ, ο Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο) και ο Γιώργος Κοντραφούρης (πιάνο) εμφανίζονται την Παρασκευή (8.30μ.μ.), στην αίθουσα «Φ. Νάκας» (Ιπποκράτους 41).
  • Οι «Πυξ Λαξ» αρχίζουν την Παρασκευή τις μουσικές τους παραστάσεις στη σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι» (Λ. Κατσώνη, Κηφισός). Μέχρι 6/1.
  • Στο «Αν κλαμπ» (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια), αύριο φιλοξενούνται τέσσερα σχήματα της νέας γενιάς του ροκ, οι «Matisse», «Psycho Monks», «Postblue» και «Φιλμ». Την Παρασκευή στην ίδια σκηνή θ' ανεβούν οι «Closer».
  • Την Παρασκευή, στις «Γραμμές» (Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός) ξεκινά το διήμερο «1o E-Terra» Φεστιβάλ. Την Παρασκευή θα δώσουν συναυλία ο Βασίλης Ρακόπουλος (10μ.μ.) και οι «Αβατον» (11.30μ.μ.) με την Natacha Atlas. Το Σάββατο θα εμφανιστούν οι: Kad Achouri (10μ.μ.) οι «Reyes» (11.30μ.μ.), η Natacha Atlas και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ