Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 1999 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΤΟ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Περιοδείες και εξορμήσεις ενάντια στη νέα χωματερή

Στο πλαίσιο των περιοδειών και εξορμήσεων της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ για το οξυμένο πρόβλημα της χωματερής στη Φυλή, περιοδεία πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στα εμπορικά καταστήματα της οδού Φυλής και στο κέντρο του Καματερού, με επικεφαλής τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή του Κόμματος. Στο κλιμάκιο του Κόμματος συμμετείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Θοδωρής Σκολαρίκος, Βάσω Ζάχαρη και Μιχάλης Καραβίδας.

Το κλιμάκιο του Κόμματος, διακινώντας την ανακοίνωση της ΚΟ Αττικής, συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής, που εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τον σχεδιασμό που υπάρχει για νέα χωματερή, σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους. Για το γεγονός ότι στη φτώχεια που ζει ο λαός της Δυτικής Αθήνας, στην ανεργία, στην υποβάθμιση των υποδομών έρχεται να προστεθεί άλλη μια χωματερή, που υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο τη ζωή του. Τα στελέχη του Κόμματος ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες που παίρνει το ΚΚΕ για την ανάδειξη του ζητήματος πλατιά στο λαό, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή και την Τοπική Διοίκηση και κάλεσαν σε οργάνωση του αγώνα, ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων, της ΕΕ, δημοτικών και περιφερειακών αρχών, προκειμένου να μπουν εμπόδια σε αυτά τα εγκληματικά σχέδια.

Οι εξορμήσεις συνεχίζονται αύριο, Πέμπτη, στην Πετρούπολη, όπου στις 7 μ.μ. περιοδεία θα πραγματοποιήσει στο εμπορικό κέντρο ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει, στις 8.30 μ.μ., σύσκεψη για το ζήτημα του ΧΥΤΑ στο καφενείο του «Παπιαμώνη» (κάτω από το δημαρχείο).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org