Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

INTIME NEWS

Σήμερα, στις 15.30, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, αποχαιρετούν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, κόσμος που τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από το πλούσιο μουσικό του έργο. Η οικογένεια του συνθέτη απηύθυνε έκκληση σε όσους βρεθούν στο τελευταίο «αντίο», αντί για στεφάνια, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία «Μαζί για το Παιδί», η Ενωση για την οποία είχε προγραμματισμένη συναυλία χτες στο Ηρώδειο, που ματαίωσε ο αιφνίδιος χαμός του.

Θυμίζουμε ότι τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ και με δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας τη διαρκή παρουσία του στα Φεστιβάλ της ΚΝΕ από τις αρχές της δεκαετίας του '90. Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ανακοίνωσε ότι το μουσικό - καλλιτεχνικό πρόγραμμα της πρώτης μέρας του Φεστιβάλ, αύριο Πέμπτη, στη Νεανική Σκηνή, θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του.

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εξέφρασε με ανακοίνωσή του και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ