Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Κλείνουν οι άλλες δύο θέσεις

Η αναμέτρηση των ΗΠΑ, πρώτου φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, με τη φιλόδοξη Γαλλία, ξεχωρίζει από τους δύο σημερινούς προημιτελικούς, με τα αποτελέσματα των οποίων ολοκληρώνεται το «παζλ» της τετράδας.

Οι ΗΠΑ, που παραμένουν αήττητες σε 5 αγώνες, αντιμετωπίζουν το κατά πολλούς πρώτο πραγματικό εμπόδιο στο δρόμο προς την κορυφή και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό όπως απέναντι στη Βραζιλία για τη δεύτερη φάση. Η δε Γαλλία έχει αντικειμενικά πολύ δύσκολη αποστολή και δεν έχει βοηθήσει η μέχρι τώρα παρουσία της, που κρίνεται μέτρια από πλευράς εμφανίσεων, παρόλα αυτά δεν χάνει την αισιοδοξία της για τη μεγάλη έκπληξη, καθώς διαθέτει παίκτες έμπειρους και ικανούς να κάνουν τη διαφορά την κρίσιμη ώρα.

Στο άλλο ματς η Αυστραλία αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Τσεχία. Τα «καγκουρό» έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με το δυνατό και αξιόλογο σύνολο που έχουν παρουσιάσει και πλέον πάνε για το βήμα παραπάνω. Από την άλλη η «πρωτάρα» Τσεχία, έχοντας κάνει ήδη την υπέρβαση με την πρόκριση στα προημιτελικά και με την ψυχολογία στα ύψη, δικαιούται να ονειρεύεται τετράδα.

Το πρόγραμμα:

ΗΠΑ - Γαλλία (14.00 - ΕΡΤ Sports)

Αυστραλία - Τσεχία (16.00 - ΕΡΤ Sports)


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org