Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΣΕΕ
Παρέλαση στελεχών της ΝΔ από τα γραφεία των ... «ακομμάτιστων»

Ο Κ. Μπογδάνος, υποψήφιος (τότε) βουλευτής της ΝΔ ποζάρει με μέλη της δοτής διοίκησης της ΓΣΕΕ
Ο Κ. Μπογδάνος, υποψήφιος (τότε) βουλευτής της ΝΔ ποζάρει με μέλη της δοτής διοίκησης της ΓΣΕΕ
Τη μετατροπή των γραφείων της ΓΣΕΕ σε «εκλογικό κέντρο» της ΝΔ, κατά την προεκλογική περίοδο, καταγγέλλει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, δημοσιεύοντας αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την «παρέλαση» υποψήφιων βουλευτών και ευρωβουλευτών του κόμματος από τα γραφεία της Συνομοσπονδίας.

Οπως τονίζει το ΠΑΜΕ, «οι φωτογραφίες δεν είναι από το εκλογικό κέντρο της ΝΔ. Είναι μέσα από τα γραφεία της ΓΣΕΕ, οπού κατά την προεκλογική περίοδο οι εργατοπατέρες Παναγόπουλος - Κιουτσούκης - Βασιλόπουλος τη μετέτρεψαν σε ένα απέραντο προεκλογικό περίπτερο της κυβέρνησης, καθώς πέρασαν από το κτίριο υπουργοί, υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ».

Ταυτόχρονα, το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του υπογραμμίζει: «Είναι πρόκληση να μιλούν αυτοί που έχουν σφαγιάσει τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, που υπέγραψαν 3 μνημόνια, για "εκδημοκρατισμό" του συνδικαλιστικού κινήματος, για κομματοκρατία. Είναι καθαρό ότι θέλουν συνδικάτα συμβιβασμένα, ομήρους στη μεγαλοεργοδοσία και τις κυβερνήσεις της.

Επιδιώκουν με το νομοσχέδιο - σκούπα που φέρνουν, να τσακίσουν και τα ελάχιστα που είχαν απομείνει από την αντεργατική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχο έχουν να βάλουν στο γύψο τα αγωνιστικά συνδικάτα, να φιμώσουν τις ταξικές φωνές. Δεν πρέπει να τους περάσει!

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, που δίκαια οι εργαζόμενοι ονόμασαν "συνδικαλιστική μαφία" από τα έργα και τις ημέρες τους όλα τα χρόνια της κρίσης, αλλά και το τελευταίο διάστημα με τα συνέδρια, όπου πρωταγωνίστησαν μαϊμούδες, νόθοι και μπράβοι, πρωτοστατεί στη νέα επίθεση, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στην πρόσφατη συνάντηση της διορισμένης διοίκησης της ΓΣΕΕ με τον πρωθυπουργό αποκαλύφθηκε ότι έχουν συμφωνήσει σε όλα: Στην επιθετική προώθηση της ιδιωτικής ασφάλισης, σε ειδικές οικονομικές ζώνες που ζητούν οι βιομήχανοι και οι άλλες εργοδοτικές ενώσεις, στην κατάργηση και των ελάχιστων κλαδικών συμβάσεων που έχουν απομείνει, στην απαλλαγή των εργοδοτών από ασφαλιστικές εισφορές, στο εκτεταμένο φακέλωμα συνδικάτων και συνδικαλιστών, σε νέες μαύρες λίστες».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ