Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Φεστιβαλικά ραντεβού σε μεγάλες πόλεις

Φεστιβαλικά ραντεβού κορύφωσης του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών προετοιμάζονται αυτές τις μέρες σε όλη τη χώρα:

Κεντρική Μακεδονία

Βέροια: Σήμερα Παρασκευή, στην πλατεία Ελιάς. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει λαϊκό και ποντιακό γλέντι.

Κιλκίς: 9 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Κήπου. Θα μιλήσει ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Κ. Μακεδονίας.

Δυτική Ελλάδα

Αγρίνιο: Αύριο, Σάββατο, στο «Παπαστράτειο» Γυμνάσιο. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Πύργος: Αύριο, Σάββατο, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Δυτ. Ελλάδας. Συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.

Θεσσαλία

Τρίκαλα: Σήμερα, Παρασκευή, στον Μύλο Ματσόπουλου. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Θεσσαλίας. Θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στον Τούρκο κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, το οποίο θα επιμεληθούν Τρικαλινοί καλλιτέχνες μαζί με μαθητές της περιοχής. Θα ακολουθήσουν συναυλίες από τους Χρήστο Θηβαίο, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη.


Καρδίτσα: Σήμερα, Παρασκευή, στο Παυσίλυπο (παλιό 1ο Λύκειο). Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ και θα γίνει συναυλία με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

Κρήτη

Αγ. Νικόλαος: Αύριο, Σάββατο, στη λίμνη Αγ. Νικολάου. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μάνο Παπαδάκη.

Ανατ. Μακεδονία - Θράκη

Καβάλα: Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Πάρκο Φαλήρου. Αύριο θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Σήμερα θα χαιρετίσει ο Ηλίας Αργυρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσουν συναυλίες με τους «Urban Pulse», «Opera Chaotique» και stand up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Δράμα: Σήμερα, Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στον Δημοτικό Κήπο. Θα μιλήσει ο Σωκράτης Αγγελακόπουλος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ. Θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με χιπ χοπ μαθητικά συγκροτήματα, λαϊκό γλέντι και έκθεση για το «Εκτακτο Στρατοδικείο Δράμας 1946 - 1952».

Αιγαίο

Σάμος: Αύριο, Σάββατο, στην Πορφυριάδα Σχολή, στο Καρλόβασι. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

Κάλυμνος: 8 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Χριστού. Θα μιλήσει η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ.

Ηπειρος

Γιάννενα: Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Πάρκο Λιθαρίτσια. Αύριο θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα γίνουν συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη και λαϊκό γλέντι. Σήμερα θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με τους «Εισβολέα», «Τσολιά εν δε Τσόλια Μπαντ» κ.ά.

Αρτα: Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στην πλατεία Σκουφά. Αύριο θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Θα γίνουν συναυλία με την Γιώτα Νέγκα και λαϊκό γλέντι. Σήμερα θα πραγματοποιηθούν συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη και αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα.

Πελοπόννησος

Καλαμάτα: Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Πάρκο Λιμενικού. Αύριο θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα γίνει συναυλία με την Νατάσσα Μποφίλιου. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, Μανώλη Φάμελλο.

Δυτική Μακεδονία

Φλώρινα: Σήμερα, Παρασκευή, στο Νέο Πάρκο. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Καστοριά: Αύριο, Σάββατο, στην πλατεία Απόζαρι. Θα μιλήσει ο Κώστας Ιωσηφίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας. Συναυλία με την Μιρέλα Πάχου.

Ανατολική Στερεά - Εύβοια

Θήβα: Σήμερα, Παρασκευή, στο γήπεδο Αγ. Νικολάου. Θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Λαϊκό γλέντι με τον Αγάθωνα.

Λαμία: Αύριο, Σάββατο, στο πάρκο Τσαλτάκη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας. Συναυλία με τα «Κίτρινα Ποδήλατα». Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org