Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 - Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πυρκαγιές σε Πεντέλη, Λούτσα και Τανάγρα

Πυρκαγιές ξέσπασαν το μεσημέρι και το απόγευμα της Παρασκευής σε Πεντέλη, Λούτσα και Τανάγρα. Η έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων αποσόβησε τα χειρότερα και έθεσε υπό έλεγχο τις φωτιές σε Πεντέλη και Αρτέμιδα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά στη Λούτσα έκαιγε ξερά χόρτα σε οικοπεδική έκταση στην οδό Αγίου Σεραφείμ. Στο σημείο επιχειρούσαν 50 πυροσβέστες με 22 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη. Οι κάτοικοι είχαν ενημερωθεί να είναι προετοιμασμένοι, ώστε αν χρειαστεί να εκκενώσουν τα σπίτια που βρίσκονται κοντά στη φωτιά.

Στην Πεντέλη, η φωτιά εκδηλώθηκε στη συμβολή των οδών Δουκίσσης Πλακεντίας και Κλεισθένους σε δασική έκταση κοντά σε σπίτια. Στο σημείο επιχειρούσαν 33 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συνέδραμαν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπαιθρο σε απορρίμματα και ξερά χόρτα. Λόγω της φωτιάς διακόπηκε η κυκλοφορία επί της Δ. Πλακεντίας από Βασ. Γεωργίου μέχρι Αναπαύσεως.

Σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Τανάγρας. Στο σημείο επιχειρούσαν 52 πυροσβέστες με 23 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνέδραμαν τρία ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη και δύο «Πεζετέλ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ