Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 - Κυριακή 25 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να μη χαθεί ούτε λεπτό στην οργάνωση του αγώνα!

Καμιά αναμονή στην οργάνωση της πάλης! Αυτό το μήνυμα στέλνουν συνδικάτα και φορείς που αυτές τις μέρες προετοιμάζουν το μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ και πρωτοστατούν ταυτόχρονα σε κινητοποιήσεις στα διάφορα μέτωπα, όπου παλιά και νέα προβλήματα οξύνονται.

Την αναγκαιότητα να πάρει άμεση και μαχητική απάντηση η κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής φανερώνουν τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση της ΝΔ τον πρώτο μήνα της θητείας και ο προγραμματισμός της για το αμέσως επόμενο διάστημα, που επιβεβαιώνει ότι, στο έδαφος της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, θα επιταχύνει αντιλαϊκές ανατροπές και μεταρρυθμίσεις, που στόχο έχουν την αποφασιστικότερη στήριξη του κεφαλαίου και της κερδοφορίας του.

Ακολουθώντας και τις συστάσεις της Κομισιόν, που με αφορμή τον ένα χρόνο από την «έξοδο από τα μνημόνια» ζήτησε να αξιοποιηθούν το «έργο» του ΣΥΡΙΖΑ και η παρακαταθήκη της «μνημονιακής περιόδου» για πιο δυναμική συνέχεια της ίδιας πολιτικής, η κυβέρνηση δείχνει τα δόντια της, είτε ψηφίζοντας και ανακοινώνοντας νέα αντεργατικά μέτρα, είτε δρομολογώντας φοροαπαλλαγές και κίνητρα για το κεφάλαιο, στο όνομα της «διευκόλυνσης» των επενδύσεων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ