Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Νέα ιστοσελίδα για το Φεστιβάλ

Με υλικό που ανανεώνεται καθημερινά ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα ιστοσελίδα της ΚΝΕ για το Φεστιβάλ της, στον ιστότοπο http://festival.kne.gr/.

Στο δρόμο προς την κορύφωση του 45ου Φεστιβάλ στις 19, 20 και 21 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», με ένα ρολόι να μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα ανοίξουν οι πύλες του, στην ιστοσελίδα μπορεί κανείς να διαβάσει το πρόγραμμα και να «περιηγηθεί» στους χώρους που θα λειτουργήσουν φέτος.

Στην ιστοσελίδα παρουσιάζονται επίσης οι δραστηριότητες στις σκηνές που θα λειτουργούν στη διάρκεια του κεντρικού τριημέρου του Φεστιβάλ: Κεντρική, Μαθητικό Στέκι, Σκηνή φοιτητών και νέων εργαζομένων, Λαϊκή Σκηνή, Στέκι Πολιτισμού, με τις πολιτικές εκδηλώσεις, συζητήσεις, αφιερώματα και συναυλίες που θα φιλοξενήσουν. Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα προγράμματα των Φεστιβάλ σε μεγάλες πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, και την υπόλοιπη Ελλάδα. Θα βρει πληροφορίες για την πρόσβαση και το χώρο που φιλοξενεί τις εκδηλώσεις, το πάρκο «Α. Τρίτσης», για το οποίο η ΚΝΕ διεκδικεί να μείνει ανοιχτό στο λαό και κλειστό στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Οπως σημειώνεται, «η διεξαγωγή του Φεστιβάλ μας στο Πάρκο είναι συμβολή στον αγώνα για την προστασία του, την ανάδειξή του, τη διεκδίκηση να αναβαθμιστεί με σύγχρονες υποδομές, ενάντια στην απαξίωση και την υποβάθμισή του από την πολιτική των προηγούμενων και της σημερινής κυβέρνησης».

Τέλος, φιλοξενείται αφιέρωμα στην ιστορία των Φεστιβάλ, σε μία ιστορική αναδρομή που εμπλουτίζεται καθημερινά στην πορεία προς τις τριήμερες εκδηλώσεις της Αθήνας με πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ