Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις ελλείψεις και την καλλιέργεια εφησυχασμού

Η μεγάλη φωτιά, που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπους και περιουσίες, επιβεβαίωσε ότι παρά τις κυβερνητικές κορόνες συνεχίζεται η ίδια αντιλαϊκή πολιτική, που έχει υποβαθμίσει την πρόληψη και συντηρεί τα προβλήματα των δασαρχείων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε στελέχωση και μέσα

Eurokinissi

  • Σε κρανίου τόπο μετατράπηκε μεγάλο μέρος της Εύβοιας από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης και πήρε τεράστιες διαστάσεις. Εκκενώθηκαν τέσσερα χωριά, απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές και τραυματίστηκε εθελοντής πυροσβέστης.
  • Σοβαρά ερωτήματα γεννά η εξέλιξη της φωτιάς, που δεν έγινε δυνατό να ελεγχθεί πριν επεκταθεί επικίνδυνα. Δύσκολη η χτεσινή νύχτα για κατοίκους και πυροσβέστες.
  • Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή Εύβοιας, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς, δίπλα στους κατοίκους των χωριών που απειλήθηκαν.
  • Το ΚΚΕ θα συνεχίσει αποφασιστικά να διεκδικεί ουσιαστικά μέτρα προστασίας των δασών και πρόληψης των πυρκαγιών, κατάλληλη και επαρκή στελέχωση των δασαρχείων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εξασφάλιση σύγχρονων και κατάλληλων μέσων.

Eurokinissi


Eurokinissi


Eurokinissi


Associated Press


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ